Vila Alma se redeschide in conditii de siguranta in starea de alerta


Cu totii ne dorim sa ne protejam atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.

Ne bucuram nespus de mult ca putem iarasi sa calatorim, desi nu ne aruncam cu capul inainte si continuam sa fim responsabili si sa respectam recomandarile date de autoritati. Dar acum apreciem mult mai mult ca inainte un lucru atat de simplu cum este dreptul si posibilitatea de a face o calatorie, de a te bucura de o priveliste noua.

De aceea, incepand cu data de 15 mai, redeschidem vila, respectand desigur normele de siguranta deoarece ne dorim sa oferim protectie si liniste tuturor oaspetilor nostri. De aceea dezinfectam temeinic atat camerele si zonele comune din vila, dar si toate suprafetele cu care oaspetii nostri intra in contact cel mai des: clantele usilor, suprafetele  din bucatarii, manerele frigiderelor etc.

Avem grija pentru cei mici, de aceea sugeram familiilor cu copii sa opteze pt camera tip studio de la parter, care le ofera marele avantaj de a avea bucatarie proprie, neimpartita cu alte camere. Aceasta va scapa de grija supravegherii celor mici cat timp mananca, deoarece stiti ca nu vor intra in contact cu nimeni altcineva.

Impartirea camerelor la etaj este ideala in aceasta perioada, intrucat ofera intimitate. Fiecare etaj are doar 3 camere, astfel ca evitati aglomerarea din hoteluri, unde pot fi pana la 20 de camere per etaj. De asemenea, evitati aglomerarea salilor de mic dejun, unde daca nu vreti sa va inghesuiti cu alti 10-15 oameni, trebuie sa asteptati si, posibil, sa va decalati programul din aceasta cauza. La Vila Alma aveti o bucatarie la fiecare 3 camere! Ceea ce va da posibilitatea de a servi micul dejun singuri, dupa placul dvs.


Zona de gratar de afara este excelenta pt socializare precauta in exterior, in conditii de siguranta. Daca sunteti in calatorie cu inca o familie sau inca doua, gratarul este locul ideal pt a schimba cateva vorbe de la o distanta sociala responsabila. Iar mica curte din jurul vilei va da ocazia de a servi masa in conditii de siguranta, impartiti intre cele doua mese exterioare.




Dar cel mai important lucru, aveti la cativa pasi numeroase optiuni de plimbari in natura, pentru activitati fizice individuale sau in grupuri de 3 persoane, conform reglementarilor in vigoare: padurea de langa vila, drumul pana la pastravaria Azuga care incepe aproape de baza partiei Sorica, cat si traseele de drumetie de pe versantul cu partiile Sorica si Cazacu. 



Astfel, va asteptam cu drag! Fiti responsabili si aveti grija de dvs!

Comments